We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Oriol Josa & Sergi Sirvent - ARMA PO​È​TICA

by Oriol Josa & Sergi Sirvent

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
El Peix Crit 02:13
NINGÚ EL VEU ÉS COM UN SOMNI ÉS EL PEIX CRIT ALGUNS CRIDEN QUAN EL SENTEN ALGUNS ALTRES, NO FAN RES. TOTHOM PARLA DEL PEIX CRIT NINGÚ PARLA DEL PEIX CRIT UN CRIT AGUT DE TANT EN TANT, RECÓRRE LA PEIXERA...
2.
Ara 04:08
Ara: del verb “arar”; gerundi, “arant” Arar a la ciutat entre les pedres brutes dels raïls, petroli en pols les recobreix, i cobreix el meu alè. Inocu caminar entre els clarsdebosc d’aquest subsòl, dins els vagons plens de silenci i de gent que es lleva per treballar i els ulls absents mancats de força o de sentit, lluny del seu cos, de tots els altres. Ara. Desbrossa les pestanyes del tel de mandra que les entreclou treu la mà del paquet i busca allò que volen els altres. No som només homes davant de la mort també ho som davant de l’altre. La vida que dónes et fa algú la resta és una anècdota del teu pas per la terra. Ara. La teva mà sobre la fusta o la teva mà sobre botons i botons de plàstic Els teus ulls sobre els infinits de diferència, en la terra, el cel, l’horitzó, o sobre superfícies rectes, llises, sobre una taula i sota llum regular. Ara perquè les coses canviïn amb prudència, a poc a poc i amb constància. Descansa per continuar arant. Ara i descansaràs. A qui és a la llum, la llum li ve. I a qui se n’amaga, la llum li fuig. És tan simple. Ara. Sempre el que tu hi dónis serà menys del que en rebràs i si no, ara rebel·lat perquè algú et fa esclau. És en aquest moment on has d’arar És en aquest lloc quan has d’arar És en la diferència que sempre és ara. És ara. La terra t’espera.
3.
Wasabi 01:47
És super-forta aquesta manera que tinc de col·locar-me amb tu, verda alegria. Pots ser dolent?? i si busqués la pau hauria de deixar-te? Cal que em preocupi aquesta passio meva per menjar-te? Perquè no exagero pensant que tu ets com el sexe i em sorprenc menjant-te en públic. i em dic, ja que ara no puc ser feliç en parella si ho podria ser si et fes un temple i llavors em dic que en el meu pal·ladar ja hi tens un temple sant i que en mi déu es revel·la quan em grimpes fins al nas. Amb tu en vida arribo al cel i potser per això, per tu, viatjaria fins l’infern. Estimat Wasabi.
4.
és un peix trist i paga impostos va per la corda fluixa i al devall hi ha cocodrils. Va saltar de la peixera pero la xarxa estava a sobre (nnno es veia!) i l’han castigat a sortir per la tele (de peixos) però mare…, i què és un cocodril? un peix amb una carcassa i dents d’acer que és un peix com els altres amb una mica de poder i ara n’hi ha un que: “jo vull que guanyi el cocodril!” perquè és de la família i aquí arrela l’esperança eterna del joc que uns per sempre siguin cocodrils ¡ah farsa! i la resta en fila a l’infinit continuïn sent un peix que perd perquè no es pot sortir de la peixera i en el mirall dels peixos l’esperen cocodrils i en diuen… ¡espectacle!
5.
Fruit 01:19
Va néixer un fruit de la meva boca podria haver estat una paraula podria haver estat un petó però era negre i era trist i entre els meus riures sonava el crit d’un animal mort Abans vivia i un dia em van matar tu mires a una altra banda em vols comprar barat I em menges però a la teva boca crido sóc ser viu assassinat Ara menja’m.
6.
La Derrota 03:05
<<que el amor pueda jamás perder es un hecho que no podemos aceptar como verdadero>> R. Tagore, Aus Errants, 312 eres enmig del desert, tot sol en un món sencer amb el cor esclatat i la sang, que havia aixecat selves de rica fauna i flora i gustos, ara ofegava els teus òrgans i et sortia per la boca com una trista font. Però la teva ment definia amb dolorosa claredat una pregunta: Era possible? La derrota total? I tota la màgia veritable, i tots els sentits del món units t’havien abandonat? Et posaves la pols a la boca per saber si era certa. Ho era. La derrota era total el món ja no existia La teva vida ja no tenia fets. Només preguntes. Ja no eres. Vas ser. I el vent no t’ensordia. I el dolor no t’enganyava Eres tu, l’abisme.
7.
8.
9.
10.
Transir 04:17
11.
El Peix sec 02:24
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.

about

Alguns poemes /temes del meu amic Josa.

credits

released May 6, 2013

Oriol Josa, veu & guitarra & harmònica
Sergi Sirvent, guitarra & bateria & flauta turca & percussions

license

all rights reserved

tags

about

SERGI SIRVENT Barcelona, Spain

Hello everyone; thanks for listening and checking out my work.
As you will see, I do different things and play different kind of instruments.
Hope you enjoy and thank you so much for your support.

Sergi Sirvent

Can folow me on instagram at @sergi.sirvent
... more

contact / help

Contact SERGI SIRVENT

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

SERGI SIRVENT recommends:

If you like Oriol Josa & Sergi Sirvent - ARMA POÈTICA, you may also like: